Geerte illustreert MENU

Verzenden

Ik doe mijn uiterste best om binnen 2 werkdagen je bestelling te verzenden, zodra het onderweg is hoor je dat per mail. Het is mogelijk om je kaarten af te halen in Ravenswoud. Neem hiervoor even contact op via de mail. Dan geef ik je een kortingscode om zonder verzendkosten te kunnen bestellen. Verzending gebeurt via PostNL met reguliere brievenbuspost en is dus niet verzekerd. Mocht er iets mis zijn gegaan, neem even contact op via geerte@geerte-illustreert.nl zodat we samen tot een oplossing kunnen komen. Geerte illustreert is niet verantwoordelijk voor vertraging van het postbedrijf.

Retourneren

Wat jammer dat je niet tevreden bent met je bestelling. Wanneer je je bestelling wilt ruilen of retourneren moet je dit binnen 14 dagen na ontvangst even laten weten via de mail: geerte@geerte-illustreert.nl Ik laat je dan weten waar je je retour naartoe kunt sturen. Zodra ik de retour in goede orde, zonder beschadiging heb ontvangen laat ik je dit weten en zal ik zo snel mogelijk het te vergoeden bedrag terugstorten op de rekening waarvan het betaald is. Verzendkosten voor het retourneren komen altijd voor rekening voor de klant zelf.
Gepersonaliseerde producten kunnen niet zomaar geretourneerd worden. Mocht je niet helemaal gelukkig zijn met je product, neem dan vooral contact op. We kunnen vast samen tot een oplossing komen.